Instalately

E.l.f. Haul

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCContour Palette SAMSUNG CSCHigh Definition PowderSAMSUNG CSCMakeup Remover Cleansing ClothsSAMSUNG CSCTranslucent Mattifying PowderSAMSUNG CSCMakeup Mist & SetSAMSUNG CSCMakeup Lock & Seal

Here’s a bunch of Elf goodies, that I thought I would share with you. I bought it a while back, so I’ve had some time to test it out. I absolutely love the products and I think the sleek black packaging is so pretty. I’ve been using the  translucent setting powder, almost everyday, to set my face. And when i follow up with the Mist and Set setting spray it gives me a flawless complexion.


Her er en masse Elf produkter, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg købte det for noget tid siden, så jeg har haft massere af tid til at teste det. Jeg er vild med produkterne, og jeg synes den sorte indpakning er så fin. Jeg har brugt deres pudder i translucent til at ‘sætte’ min foundation, og når jeg følger op med ‘Mist and Set’ setting sprayen, giver det mig den perfekte base.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately