Red brick

1Jacket – H&M | T-Shirt – H&M | Pants – Only | Necklace – Pieces | Shoes – Vagabond2

3

4

5

6

7

8

9

10

I have a huge weakness for jackets. I really just love how a cool jacket can make an outfit go from basic to stylish and put together. When i saw this this brick red jacket from H&M (that i absolutely adore!!) I just knew I had to get it.  I, of course, paired it with basics; a white tee and some ripped black pants. To top it off i added this awesome statement necklace.

Jacket – Get it here.

T-shirt – Get it here.

Pants – Get them here.

Necklace – Get similar here and here.

Shoes – Get them here.


Jeg har en enorm svaghed for jakker. Jeg elsker hvordan en fed jakke kan pifte et, ellers kedeligt, outfit op. Da jeg så denne teglrøde sag fra H&M (som jeg er helt vild med!!) vidste jeg bare at den skulle med mig hjem. Jeg har, selvfølgelig, valgt at sætte den sammen med noget helt basic, som en hvid t-shirt og et par hullede bukser. Som prikken over I’et har jeg tilføjet en statement halskæde.

Jakke – Køb den her.

T-shirt – Køb den her.

Bukser – Køb dem her.

Halskæde – Køb lignende her og her.

Sko – Køb dem her.

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Color Run 2015