Crochet

That time of the month…

It’s Goodiebox time..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC56Jorgobé Scrub Mask | The Wet Brush | Wet N Wild Color Icon Glitter Single | Medusa Milano Nail Polish | Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture Shampoo + Conditioner | Compeed Blister Plaster x2

 

Yaaay, I’m so excited for this months Goodiebox. It’s by far the best box I’ve received so far. The theme this month is ‘Summer Cruise’, hence all the the blue.

First of all, I’ve been in need of a new brush, so this was perfect timing for me. I haven’t tried the Wet brush yet, but it seems to be great quality, so I’m really excited to try it out. Second, I always love a good blue nail polish, so i naturally had to try the Mesauda Milano nail polish right away. It’s easy to apply, and it dries pretty quickly which is important to me, cause I don’t have the patience to be sitting around for long. Third, i already use the Dove advanced hair series, and I absolutely love it, so i would definitely recommend it.  Lastly, who dosen’t love a good scrub/mask? I have never tried the Jorgobé one, but i will be testing it out shortly.

I, again, really recommend this monthly subscription service. And if you want to sign up you can do that right here.


Yaaay, jeg er så begejstret for denne månedes Goodiebox. Det er klart den bedste box jeg har modtaget indtil videre. Temaet i denne måned er ‘Sommer Cruise “, derfor alt det blå.

Først og fremmest har jeg i noget tid manglet en ny hår børste, så dette var perfekt timing for mig. Jeg har ikke prøvet Wet børsten endnu, men den virker til at være god kvalitet, så det er jeg spændt på. For det andet så elsker jeg altid en god blå neglelak, så jeg skulle naturligvis prøve den fra Mesauda Milano med det samme. Den er nem at anvende, og det tørrer rimelig hurtigt, hvilket er vigtigt for mig, da jeg ikke har den store tålmodighed til at sidde og vente for længe. For det tredje, bruger jeg allerede Dove Advanced hår-serien, og jeg elsker det. Sidst men ikke mindst, hvem elsker så ikke en god scrub/maske? Jeg har aldrig prøvet den fra Jorgobé, men den skal snart testes.

Jeg vil, igen, virkelig anbefale denne månedlige abonnement service. Og hvis du er interesseret i at blive medlem kan du blive det lige her. Det koster kun 159kr. inkl. fragt. pr. måned.

 

 

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crochet