That time of the month...

Sixtytwo

Jacket – Nümph | Cropped T-shirt – Atmosphere | Pants – H&M | Boots – Deichmann

SAM_0656SAM_0718 SAM_0692SAM_0638 SAM_0704 SAM_0721

Keeping it simple, as usual, with this black and white outfit. I just felt like wearing something effortless today, so this is what i chose. My boyfriend and I tried to film a few clips of me today, and I thought it would be fun to share one of them with you. I have been thinking about maybe doing some mini lookbooks, instead of just posting photos. Let me know your thoughts on that.

Jacket – Get similar here & here.

T-Shirt – Get similar here & here.

Boots – Get similar here.


Jeg holder det enkelt idag, som sædvanelig, med dette sort/hvide outfit. Jeg var bare i humør til noget, der var nemt at smide på. Min kæreste og jeg prøvede at filme et par klip af mig i dag, og jeg synes det ville være sjovt at dele et af dem med jer. Jeg har overvejet måske at lave nogle mini lookbooks, i stedet for at kun at poste billeder. Lad mig vide hvad i synes om det.

Jakke – Køb lignende her & her.

T-Shirt – Køb lignende her & her.

Støvler – Køb lignende her.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That time of the month...