Sixtytwo

New in:

SAM_0885 SAM_0881 SAM_0879 SAM_0790 SAM_0792Sandals – Vagabond | Dress – Noisy May

I love these items, and I think they will look great parried together. I’m so ready for the summer to get here, cause I’m dying to wear the Vagabond sandals. They fit really well on my feet. The dress is easy to throw on with a pair of tights and a cool jacket, or a cardigan. When it gets hotter out, it will look cool on its own as well.

Dress – Get it here.

Sandals – Get them here.


Jeg er vild med mine nye sager, og jeg tror de vil se godt ud sammen. Jeg er så klar til sommer, for jeg glæder mig vildt meget til at bruge mine nye Vagabond sandaler. De passer perfekt til mine fødder. Kjolen er nem at smide på med et par strømpebukser og en fed jakke, eller en cardigan. Når varmen kommer er den også cool alene.

Kjole – Køb den her.

Sandaler – Køb dem her.

 

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sixtytwo