Goodiebox | April

JorgObé

SAMSUNG CSCGift Set SAMSUNG CSCCute note from GoodieboxSAMSUNG CSCThe Original Peel Off Mask | Refreshing Scrub Mask | White Tea Balancing Cream SAMSUNG CSCWhite Tea Balancing Cream SAMSUNG CSCThe Original Peel Off MaskSAMSUNG CSCRefreshing Scrub Mask

Recently Goodiebox had a contest on their Instagram, where I was so lucky to win this gift set (plus one for my mom) from JorgObé. I’m already a huge fan of their Scrub Mask, so I’m super excited to try out the other products. Also I absolutely love their packaging!


 Goodiebox havde fornyligt en konkurrence på deres Instagram, hvor jeg var så heldig at vinde dette Gave sæt (plus et til min mor) fra JorgObé. Jeg er allerede stor fan af deres Scrub Mask, så jeg er super spændt på at få prøvet de andre produkter. Og så elsker jeg altså bare deres emballage!

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | April