New in:

N . Y . C

IMG_9236 Sweatshirt – H&M | Pants – Only | Shoes – VansIMG_9392

IMG_9505

IMG_9383

IMG_9342

IMG_9456

IMG_9256

IMG_9387

IMG_9445

IMG_9239

Another black outfit from me (I know there’s a lot of them). I really wanted to show off this new roller neck sweater from H&M, which I think is super cool, and really affordable.  Also, I have been loving my Vans lately. They’re perfect for this time of year.

Shoes – Similar here.


Endnu et sort outfit fra mig (Jeg ved godt der er mange). Jeg ville lige vise denne nye rullekrave sweater, fra H&M, frem. Jeg synes den er super cool, og til en overkommelig pris. Derudover, har jeg nydt rigtig godt af mine Vans på det sidste. De er perfekte til denne tid af året.

Sko – Lignende her.

Out of style

2 kommentarer

  • Looks like such a cosy jumper, gorgeous! I think your blog is lovely, let me know if you would like to follow each other x

    adelelydia.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: