My Travel Diary | New York

New in:

Vagabond Aurora Shoes


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I’ve had my eyes on these beautiful Vagabond shoes for ages, but haven’t really had the money to get them. However, on a recent shopping trip I saw they were on sale (40% off), and I, of course, had to get them immediately. I absolutely love them, I think they’re so cool and I have already worn them a ton. A perfect shoe for spring.


Jeg har kigget på disse smukke Vagabond sko i laang tid, men har ikke rigtigt haft pengene til at købe dem. Så da jeg fornyligt så at de var på udsalg ( -40%), blev jeg altså nødt til at eje dem. Jeg elsker dem, jeg synes de er SÅ seje, og så har jeg da også allerede haft dem på en del gange. Den perfekte forårs sko.

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Travel Diary | New York