My Travel Diary | San Francisco

Morphe 35W

SAMSUNG CSCMorphe 35WSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHere’s a few swatches on my creepy looking hand 🙂

If you follow me on Instagram, you’ll already have seen a picture of this Morphe 35W palette. It’s such a beautiful palette, and I absolutely love the color range. It’s perfect for an everyday neutral eye, and also for a nighttime dark smokey eye. The pigmentation is so good, and for the price of only 255DKK, you get a lot of bang for your buck. All in all an amazing palette.

You can get it here.


Hvis du følger mig på Instagram, har du nok allerede set et billede af denne Morphe 35W palette. Det er en rigtig smuk palette, og jeg er helt tosset med farveudvalget i den. Den er perfekt til både hverdag og fest. Pigmenteringen er rigtig god, og for kun 255KR, får man altså fuld valuta for pengene. Alt i alt en fantastisk palette.

Du kan købe den her.

 

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Travel Diary | San Francisco