My Travel Diary | Iceland

Pretty Dresses // Sofia Moore

beirut-dressBeirut Dresscapri-dressCapri Dressaruba-dressAruba Dresslagos-dressLagos Dressmanila-dressManila Dress

Sofia Moore contacted me a few weeks ago, asking me to take a look at their website.  Of course I did, and I really wanted to share it with you guys, since I think they have such a cool concept. Sofia Moore is a company that sells tailored wedding and prom dresses online, for a really affordable price. They have so many pretty dresses, and above you can see just a few of my favorite ones. If you guys haven’t found the perfect dress for new years eve yet, i highly suggest you take a look at sofiamoore.dk.

They were kind enough to give me a kuponkode for you guys. If you’re interested in any of their dresses, you can use the kode ‘outofstyleblog’ and get 20% off your purchase in December. Enjoy 🙂


Sofia Moore kontaktede mig for et par uger siden, da de gerne ville have, at jeg tog et kig på deres hjemmeside. Det gjorde jeg selvfølgelig, og vil rigtig gerne dele det med Jer, da jeg synes de har et fedt koncept. Sofia Moore er et firma der sælger skræddersyede brude-og gallakjoler online, til en rigtig god pris. Derudover har de det, de kalder, en ‘Perfekt Pasform Garanti’, hvilket vil sige at de dækker omkostninger for op til 400kr. for kjole justeringer hos en lokal skrædder.

Jeg synes de har rigtig mange fine kjoler derinde, og her foroven ser I bare nogle af mine favoritter. Hvis I ikke har fundet nytårs kjolen endnu, synes jeg I skal give sofiamoore.dk et forsøg.

Efter at have været i kontakt med dem, har de har været så venlige at give mig en rabatkode til Jer. Hvis I er interesseret i nogle af deres kjoler, kan I bruge koden ‘outofstyleblog’ og få 20% på jeres køb i hele december måned. God fornøjelse 🙂

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Travel Diary | Iceland