Pretty Dresses // Sofia Moore

Kat Von D Shade + Light

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCShade+Light Contour Palette

Top (Left to right): levitation, lyric, lucid | Bottom (Left to right): subconscious, shadowplay, sombreSAMSUNG CSCShade+Light Eye Contour Palette 

Top (Left to right): ludwin, lazarus, laetus | Bottom (Left to right): latinus, sytry, succubus, liberatus, shax, saleos, lucius, solas, samael

These Shade+Light palettes from Kat Von D Beauty have been all over social media the last few months, and on my wishlist for equally as long. That’s why it was the first thing I bought when I got to the States. The shadows are super pigmented and easy to blend. They have definitely become favorites of mine and I use them all the time.

Kat Von D product have until recently only been available in Sephora in the States. The Shade+Light Contour, however, launched in Scandinavia in November, and the rest of the collection is supposed to launch in February 2016. I can’t wait!


Disse Shade+Light paletter fra Kat Von D Beauty har været overalt på de sociale medier de sidste par måneder, og har også været på min ønskeliste i lige så lang tid. Derfor var det også noget af det første jeg købte da jeg var i USA. Skyggerne er super pigmenterede og nemme at blende. De er helt klart blevet favoritter hos mig, og bliver brugt meget flittigt.

 Kat Von D produkter har, indtil fornyligt, kun været tilgængelige i Sephora i USA. Men i November udkom Shade+Light Contour paletten samt den tilhørende Shade+Light børste i Skandinavien, og resten af kollektionen skulle eftersigende lanceres til Februar (2016). Jeg glæder mig!

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Dresses // Sofia Moore