Instalately

Dr. Martens

SAM_1796Boots – Dr. Martens SAM_1813

SAM_1795

SAM_1799

SAM_1806

SAM_1797

SAM_1801

I’m finally a happy owner of a beautiful pair of Dr. Martens. I have been wanting a pair of Docs for years now, I just never took the plunge to splurge on a pair. Luckily my fiancé gifted me these for my 23rd birthday, so of course i had to show them off.

My next post will be on a look styling these babies. It will be up in a few days, so look out for that. Follow me on bloglovin’ to keep updated 🙂


Jeg er langt om længe en lykkelig ejer af et par Dr. Martens støvler. Jeg har ønsket mig et par i flere år, men har bare ikke taget mig sammen til at spendere på dem. Jeg var så heldig at min forlovede gav mig et par i fødselsdagsgave, så selvfølgelig skulle de lige vises frem herinde.

Hold øje med bloggen for at se hvordan jeg styler dem. Følg min blog på bloglovin’ for at blive opdateret 🙂

 

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately