Break the silence

H&M Velvet Lip Creams

 

SAM_1595

SAM_1599

SAM_1615

SAM_1607

SAM_1614

SAM_1610

SAMSUNG CSC1. Dare me | 2. Chic Choc | 3. Enchanté

I have been dying to check out H&M’s new beauty essentials, since they launched it a while back. I finally went in to the store the other day, and while browsing the beauty isle, i saw these Velvet Lip Creams, which is basically a liquid lipstick. I have been really into a mat lip lately, so i decided to buy 3 different colors. When i got home i realized one of the colors was a Lush Lip Vinyl (a lip-gloss), typical me. Anyways, here is a few pictures and a quick swatch.


Jeg har været ivrig efter at se H&M’s nye beauty kollektion, siden de lancerede den her i efteråret. Jeg fik endelig tid til at kigge forbi min lokale H&M den anden dag, og da jeg skimtede beauty afdelingen, fik jeg øje på disse Velvet Lip Creams, som er liquid lipsticks. Jeg er vild med matte læber lige i tiden, og valgte derfor at købe 3 forskellige farver. Da jeg kom hjem opdagede jeg dog at den ene var en Lush Lip Vinyl (en lipgloss), typisk mig.  Pyt, her er et par billeder og et par hurtige swatches.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Break the silence