Back to black

Break the silence

SAM_1705 Jacket – One Green Elephant | T-shirt – H&M | Skirt – Gina Tricot | Boots – H&M | Choker – EbaySAM_1721

SAM_1732Eye ring – EbaySAM_1693

SAM_1727

There’s been a bit silence on the blog this past month, which was certainly not intended. I’ve been busy with work, 2x birthday planning, as well as an upcoming Islands / USA trip. I intend to post at least once a week, and will do my best to maintain that. Here’s a few pictures of my outfit from today.


Der har været lidt stille her på bloggen den sidste måned, hvilket bestemt ikke var meningen. Jeg har haft travlt med arbejde, 2 x fødselsdags planlægning, samt en kommende Islands/USA tur. Jeg har i sinde at poste mindst en gang i ugen, og vil gøre mit bedste for at opretholde den aftale med mig selv. Her er et par billeder af mit outfit fra idag.

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to black