Ebay Jewellery

Sundaze

SAM_1355 Dress – Zara | Hat – H&M | Shorts – H&M | Choker – EbaySAM_1334

SAM_1316

SAM_1310

SAM_1342

SAMSUNG CSC

SAM_1328

SAM_1300

SAM_1349

SAM_1354

SAM_1363

I loved today. It was sunny AND  it was (still is actually) Sunday. I spent the day with my family and my boyfriend. We were barbecuing in my parents garden, playing some games and just enjoying the sun. What a perfect day to wear my new dress from Zara. It’s a bit short for me, so i added a pair of short leggings with lace underneath. Of course i topped it off with my black hat, not only cause i LOVE it, but also to protect my white face from the sun. How was your Sunday?

Dress – Get it here.

Hat – Get it here.

Choker – Get it here.


Jeg elskede dagen idag. Solen skinnede OG det var (og stadig er) søndag. Jeg tilbragte dagen i selskab med min familie og min kæreste. Vi grillede i  mine forældres have, spillede nogle spil (bl.a. kongespil), og så nød vi bare solen. En absolut perfekt dag, at have min nye kjole, fra Zara, på. Den er lidt kort for mig, så jeg tog et par korte leggins med blondekant på under. Jeg skulle selvfølgelig også have min sorte hat på, ikke bare fordi jeg ELSKER den, men også for at beskytte mit blege ansigt mod solens stråler.  Hvordan var din søndag?

Kjole – Køb den her.

Hat – Køb den her.

Choker – Køb den her.

Out of style

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Jewellery