90's Vibe

Handbag Essentials

SAMSUNG CSCEmite Eyebrow Definer | Emite Angular Brow Brush | Naobay Orange Juice Hand Cream | Garnier BB Cream | Mememe Lip Glide | Nivea Roll-on | Läkerol Strawberry Lime | V6 GumSAM_1533

SAM_1535

SAM_1538

SAM_1537

SAM_1541

SAM_1543

SAM_1545

 

My Goodiebox for this month arrived today. The theme for this month is ‘handbag essentials’, which i think is great. I’m the type of person who has everything in my handbag, so i carry a pretty big bag on a day to day basis. My favorite from this month’s box is definitely the Naobay Orange Juice Hand Cream, is smells amazing and it soaks in to the skin really quickly, which i love.


Min Goodiebox for denne måned ankom i dag. Temaet for denne måned er “handbag essentials”, som jeg synes er super fedt. Jeg er den type person, der har alt i min taske, så min hverdags taske er ret stor. Min favorit fra denne måneds box er helt sikkert håndcremen fra Naobay, som dufter helt fantastisk af appelsin, og som trænger ret hurtigt ind i huden, hvilket er noget jeg sætter pris på i en håndcreme.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90's Vibe