Throwback sun(ny)day

Ebay Jewellery

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I must admit, I’ve been a little (read: very) Ebay obsessed lately. Therefore I thought I would share some of my latest buys. I have actually been looking for these types of necklaces for quite some time now, so i was really excited to find them on Ebay, for no money.

Ring – Get similar here.

Necklace – Get it here.

Pendant – Get it here.

Ring holder – Get it here.


Jeg må indrømme, jeg har været lidt (læs: meget) Ebay besat her på det seneste. Jeg synes derfor, at jeg ville dele mine seneste køb med jer. Jeg har faktisk ledt efter denne type kæder i noget tid nu, så jeg var glad da jeg så dem på Ebay, til ingen penge.

Ring – Køb lignende her.

Halskæde – Køb den her.

Vedhæng – Køb det her.

Ring holder – Køb den her.

 

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback sun(ny)day