Sunnies

90’s Vibe

Sunnies – Ebay | Shirt – Ebay | T-shirt – Ebay | Choker – Ebay | Pants – H&MSAM_1486

SAM_1471

SAM_1454

SAM_1499

SAM_1474

SAM_1460

SAM_1522

SAM_1467

SAM_1494 SAM_1477

SAM_1512

I threw on this 90’s inspired outfit the other night, when my boyfriend and i went out for dinner. I wore My good ol’ trusty ripped jeans paired with a few new thing from Ebay. I absolutely love this mesh t-shirt, which i think has a super cool print. Also, you can never go wrong with a black and white checkered shirt. Btw, I’m also showing off my new tattoos (on my knees), that i LOVE 🙂

Sunglasses – Get them here.

Shirt – Get it here.

T-shirt – Get it here.

Choker – Get it here.

Pants – Get them here.


Jeg smed dette 90’er inspirerede outfit på, den anden aften, da min kæreste og jeg skulle ud at spise. Jeg havde mine gode gamle, hullede, jeans på, parret med et par nye sager fra Ebay. Jeg elsker t-shirten, som jeg synes har et super cool print. Og så kan man jo umuligt gå galt i byen med en sort og hvid ternet skjorte. P.S. Jeg viser også lige mine nye tattoos (på mine knæ) frem, som jeg ELSKER 🙂

Solbriller – Køb dem her.

Skjorte – Køb den her.

T-shirt – Køb den her.

Choker – Køb den her.

Bukser – Køb dem her.

 

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunnies