A one day getaway

Fringe and stripes

SAM_1079Hat – H&M | Top – H&M | Pants – TopshopSAM_1097

SAM_1076

SAM_1099

SAM_1139T-shirt – NewYorker | Pants – Only | Jacket – Nümph SAM_1154

SAM_1137

 

This weekend i went to Helsingør, with my mom and my brother, to visit some family. On our way there we stopped in Copenhagen to do a little shopping. I was planning on taking a lot more photos, but unfortunately my camera died. Anyways, it was a really nice weekend. I hope you guys had a great weekend as well.


Jeg var i Helsingør i weekenden, sammen med min mor og bror, for at besøge noget familie. Vi stoppede i København på vejen, for at shoppe. Jeg havde planlagt at tage mange flere billeder, men mit kamera gik, uheldigvis, tør for strøm. Uanset, var det en rigtig dejlig weekend. Jeg håber også i har haft en god weekend.

 

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A one day getaway