Classic

Goodiebox June

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCBroaer Cold Mist | Benefit They’re Real! Mascara | The Body Shop Instablur | Etrêbelle Sunscreen SPF 30 | Gold Tattoos SAMSUNG CSC

 

I love the Goodiebox, again, this month. I’m mostly excited for The Body Shop’s Instablur, which I have already tried out, and i LOVE it. It’s great for a day with no makeup, to give your skin a smoother surface, and it’s also great under makeup, as a primer. I’m also super excited for the Benefit They’re Real Mascara. I’ve heard so much about it, and I’m looking forward to trying it out.

If you want to receive a monthly Goodiebox, you can sign up for it right here. It’s only 159 DKR a month.


Jeg er vild med Goodiebox’en, igen, i denne måned. Jeg er mest begejstret for The Body Shop’s Instablur, som jeg allerede har prøvet – og elsker! Den er rigtig god til en dag uden makeup, til at give huden en glattere overflade, og  så er den også perfekt, som en primer, under makeup. Jeg er også super spændt på at prøve They’re Real mascaraen fra Benefit, da jeg har hørt så meget om den.

Hvis du ønsker at modtage en månedlig Goodiebox, kan du tilmelde dig det lige her. Det koster kun 159 kr. om måneden.

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic