Goodiebox April

Makeup Brushes

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Most of my makeup brushes are from Hafaro.dk. They are really affordable and i think it is great quality for the price. I have two of these sets with 24 brushes (199,50 DKR) one i pink (on the photos) and one in black (I like to have extra brushes for when I’m cleaning them). I would definitely recommend checking out their website, especially if you are just starting with makeup, cause there’s basically all you need in this set. Also it comes with a little bag for your brushes, which is great for traveling.

There’s also sets in different sizes and different colors. You can check it out here.

You can get the pink set here.

You can get the black set here.

___________________________________________________________

De fleste af mine makeup børster har jeg købt på Hafaro.dk. De er til en rigtig god pris og har en super kvalitet. Jeg har to af disse sæt, hvor man får 24 børster til 199,50 DKR, et sæt i pink (som vist på billederne) og et sæt i sort, da jeg synes det er rart at have ekstra børster, til når de skal vaskes. Jeg vil helt sikkert anbefale at tage et kig på deres side, især hvis du er nybegynder, da der næsten er alt hvad du skal bruge i sådan et sæt. Der følger også en lille taske med til børsterne, hvilket er super praktisk til når man skal ud og rejse.

De kan fås i forskellige størrelser og farver. Du kan se udvalget her.

Du kan købe det pink sæt her.

Du kan købe det sorte sæt her.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox April