A movie date

Goodiebox April

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC1. Rituals Honey Touch Body Lotion | 2. Eucerin Dermato Clean 3in1 Cleansing Fluid | 3. DM Skincare Blue Clay Anti Cellulite | 4. Tresemmé Perfectly (Un)done Sea Foaming Spray | 5. Gosh Long Lasting Eyeliner Pen | 6. Mememe Cherish Lip And Cheek Tint | 7. YSL L’éclat Eau De Toilette

I just received my Goodiebox for April month, and i thought i would share it with you. I think this month’s box is really great, and i can’t wait to try all of this stuff out. I definitely recommend this service.

You can sign up right here.

___________________________________________________________

Jeg har idag lige modtaget denne måneds Goodiebox, og jeg vil derfor gerne dele det med jer. Jeg synes det er en rigtig god box i denne måned, og jeg glæder mig til at komme igang med at bruge alle tingene. Jeg vil stærkt anbefale Goodiebox, da jeg synes man får noget for pengene.

Du kan tilmelde dig her.

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A movie date