A taste of spring

Everyday makeup essentials

 

SAMSUNG CSC1. e.l.f warm bronzer | 2. Loréal true match concealer | 3. e.l.f blush | 4. Rimmel stay matte powder | 5. Maybeline lipgloss | 6. Loréal miss manga mascara | 7. Rimmel match perfection foundation | 8. Max Factor masterpiece max mascara | 9. Labello fruity shine watermelon SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMy cat insisted on modeling SAMSUNG CSC

 These are the makeup products i use on a day to day basis. My skin have been breaking out lately, so my Rimmel match perfection foundation combined with the Rimmel stay matte powder,  have been a lifesaver. On the days where I’m in lack of sleep, the Loréal true match concealer have really been a good friend as well. I always love a good pink’ish blush to make me look more alive, and this one from e.l.f is amaze and cheap! Add a pop of color on the lips and I’m ready for work.

___________________________________________________________

Disse makeup produkter er nogle jeg bruger, stort set hver dag. Min hud har været meget irreteret på det sidste, og kombinationen af min Rimmel match perfection foundation og Rimmel stay matte pudder, har været en lifesaver for mig. På de dage hvor jeg er i søvnmangel, har min Loréal true match concealer også været en god ven. Jeg er altid glad for en blush til at få noget liv i kinderne, og denne fra e.l.f er super god, og super billig! Tilføj en let farve på læberne, og jeg er klar til arbejde.

 

Out of style

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A taste of spring