Pretty basic

Brushegg

SAM_0390SAM_0397SAMSUNG CSC

I just received  this ‘Brushegg’ in the mail today. I bought it from Hafaro.dk. It’s great for washing your makeup brushes without getting wrinkly hands. I just tested it out, it’s a bit smaller than what i was hoping for, but it works great.

You can get it here.

For cleaning my brushes and my beauty blenders i use the Blendercleanser from Beautyblender, and it is really good. It get’s all the dirt out of my brushes in no time.

You can get it here.

___________________________________________________________

Jeg har lige modtaget dette ‘Brushegg’ med posten idag. Jeg har købt det fra Hafaro.dk. Det er super godt til at vaske sine makeup børster med, så man undgår at få rynkede hænder. Jeg har lige prøvet at bruge det idag, det er lidt mindre end jeg håbede på, men det virker super godt.

Du kan købe det her.

Jeg bruger Blendercleanser fra Beautyblender til at rense mine makeup børster og mine beauty blenders. Det er super godt, og får alt snavsen ud af mine børster på ingen tid.

Du kan købe det her.

Out of style

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty basic